Verdures 2003
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Alexandre Suñe
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pla, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pastanagues
- 2 carbassons
- 50 g de mongeta perona
- 1 pebrot groc italià
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1/2 albergínia
- 200 g de formatge Camembert
- oli
- sal maldon
- pebre
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les pastanagues i els carbassons en tagliatelle o amb una mandolina.
A continuació, gratineu el camembert al forn. Tot seguit, salteu, en una paella amb oli, la mongeta, el pebrot groc, el pebrot vermell, l'albergínia i la ceba, tot tallat ben finet. I ja, per acabar, emplateu el formatge desfet, col·loqueu les verdures saltades a sobre i cobriu-ho amb les pastanagues i els carbassons crus. Després, amaniu-ho amb sal maldon i pebre, i decoreu el plat amb una mica de cibulet. .
A continuació, gratineu el camembert al forn. Tot seguit, salteu, en una paella amb oli, la mongeta, el pebrot groc, el pebrot vermell, l'albergínia i la ceba, tot tallat ben finet. I ja, per acabar, emplateu el formatge desfet, col·loqueu les verdures saltades a sobre i cobriu-ho amb les pastanagues i els carbassons crus. Després, amaniu-ho amb sal maldon i pebre, i decoreu el plat amb una mica de cibulet. .