Verdures 2003

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Alexandre Suñe
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pla, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • 50 g de mongeta perona
  • 1 pebrot groc italià
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1/2 albergínia
  • 200 g de formatge Camembert
  • oli
  • sal maldon
  • pebre
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les pastanagues i els carbassons en tagliatelle o amb una mandolina.
A continuació, gratineu el camembert al forn. Tot seguit, salteu, en una paella amb oli, la mongeta, el pebrot groc, el pebrot vermell, l'albergínia i la ceba, tot tallat ben finet. I ja, per acabar, emplateu el formatge desfet, col·loqueu les verdures saltades a sobre i cobriu-ho amb les pastanagues i els carbassons crus. Després, amaniu-ho amb sal maldon i pebre, i decoreu el plat amb una mica de cibulet. .