Verat amb nap brasejat

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 verat d'uns 300g
  • 2 naps petits
  • 2 cullerades d'oli de mostassa
  • 1 culleradeta de mostassa a l'antiga
  • 1 culleradeta de vinagre de Mòdena
  • 1 all tendre

PREPARACIÓ

Preparació: 3 minuts
Cocció: 12 minuts

1. Peleu els naps amb un pelador. Talleu-los a grills, com si fossin patates rosses, aproximadament de la mida d'un grill d'una bona mandarina.
2. Daureu-los en una paella antiadherent, amb una mica de sal i pebre. Quan veieu que són ben rossos, cobriu-los amb aigua i deixeu que es coguin destapats fins que evaporin tota l'aigua i es tornin ben tendres. Si quan s'han begut tota l'aigua encara són durs, afegiu-n'hi una mica més.
3. Prepareu una vinagreta amb la mostassa, l'oli, l'all tendre tallat petitet i el vinagre, i reserveu-la.
4. Salpebreu els dos lloms de verat i marqueu-los un minut en una paella, amb una mica d'oli i foc fort, amb la pell cap enlaire. Gireu-los i, de seguida, traieu-los del foc.
5. Per guarnir el plat, poseu els naps en una banda, i a l'altra els verats. Salseu-ho tot amb la vinagreta i llestos.