Truita d'alvocats amb formatge de cabra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pau Castillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ovic, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 2 alvocats
  • 4 tomàquets
  • 2 cebes
  • coriandre
  • suc de llima
  • tabasco
  • 200 g de formatge de cabra
  • 2 cebes tendres
  • alls i julivert
  • sal i pebre
  • oli verge d'oliva

PREPARACIÓ

Per fer el guacamole, peleu els alvocats, talleu-los per la meitat i aixafeu-los amb una forquilla.
Afegiu-hi la ceba tendra picada, el tomàquet escaldat, pelat, sense llavors i picat, el coriandre, el suc de llima, unes gotes de tabasco, la sal i el pebre. Barregeu-ho bé.

Mentrestant, ratlleu el tomàquet i coleu-lo per treure'n tota l'aigua. Després, poseu-lo en un bol, afegiu-hi sal, pebre i una mica d¿oli.

Per fer l'oli d'all i julivert, poseu en un bol el julivert, les dents d'all pelades i una mica d'oli d'oliva. Tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.

A continuació, bateu els ous, poseu-hi una mica de sal i aboqueu-los en una paella amb oli de forma que quedi una capa fina, com una crep. Després, poseu el guacamole i el formatge al mig i tanqueu la truita.

I ja per acabar, emplateu la truita i tireu-hi per sobre la vinagreta de tomàquet i l'oli d'alls i julivert. Podeu guarnir el plat amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut