Tomàquet raff amb sardines marinades
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per ració:
- 1 tomàquet raff d'uns 150-200 g
- 4 sardines
- 8 olives de Casp
- oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada d'orenga fresca
- 1 cullerada d'ous d'arengada
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 1 ceba tendra
- 1 grapat de canonges
- 1 enciam llarg
- vinagre blanc
PREPARACIÓ
Preparació: 25 minuts
Cocció: no en té
1. Prepareu l'oli de maceració amb l'orenga fresca i escalfeu-lo una mica al microones per potenciar-ne el gust.
2. Netegeu i despineu les sardines, i prepareu-ne els lloms. Afegiu-hi el sèsam torrat i les olives tallades a làmines.
3. Talleu el tomàquet a làmines amb la mandolina.
4. Prepareu les fulles i la ceba tendra per fer l'amanida.
5. Poseu les làmines de tomàquet al fons del plat, les sardines a sobre i guarniu el plat amb l'amanida.
6. Per fer la vinagreta, poseu en un bol una mica de l'oli de maceració, una gota de vinagre blanc i la cullerada d'ous d'arengada. Un cop amanida l'amanida, escampeu-hi les olives picades i llavors de sèsam.
Cocció: no en té
1. Prepareu l'oli de maceració amb l'orenga fresca i escalfeu-lo una mica al microones per potenciar-ne el gust.
2. Netegeu i despineu les sardines, i prepareu-ne els lloms. Afegiu-hi el sèsam torrat i les olives tallades a làmines.
3. Talleu el tomàquet a làmines amb la mandolina.
4. Prepareu les fulles i la ceba tendra per fer l'amanida.
5. Poseu les làmines de tomàquet al fons del plat, les sardines a sobre i guarniu el plat amb l'amanida.
6. Per fer la vinagreta, poseu en un bol una mica de l'oli de maceració, una gota de vinagre blanc i la cullerada d'ous d'arengada. Un cop amanida l'amanida, escampeu-hi les olives picades i llavors de sèsam.