Supremes d'orada amb cava

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jordi Ollé
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Joila, Coma-ruga

INGREDIENTS

  • 4 orades
  • 2 copes de cava
  • 3 porros
  • 2 cebes
  • 50 cl d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre blanc
  • 4 cullerades de beixamel
  • Per guarnir:
  • raïm
  • fonoll
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una safata pel forn.
Col·loqueu-hi les rodanxes de ceba i els filets d'orada sense pell ni espines. Després, salpebreu-ho i cobriu-ho amb oli i cava i deixeu-ho coure al forn a 185 graus durant 5 minuts. Per per la salsa, confiteu el porro picat en una paella amb oli. Quan estigui confitat, afegiu-hi el cava, la beixamel i remeneu-ho. A continuació, afegiu-hi el brou de peix i torneu-ho a remenar. Tot seguit, emplateu les orades i afegiu a la salsa el suc que ha quedat a la safata del forn. I ja per acabar, cobriu les orades amb la salsa i decoreu-ho amb raïm, fonoll i cibulet.