Supremes d'orada amb cava
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Ollé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Joila, Coma-ruga
INGREDIENTS
- 4 orades
- 2 copes de cava
- 3 porros
- 2 cebes
- 50 cl d'oli d'oliva
- sal
- pebre blanc
- 4 cullerades de beixamel
- Per guarnir:
- raïm
- fonoll
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una safata pel forn.
Col·loqueu-hi les rodanxes de ceba i els filets d'orada sense pell ni espines. Després, salpebreu-ho i cobriu-ho amb oli i cava i deixeu-ho coure al forn a 185 graus durant 5 minuts. Per per la salsa, confiteu el porro picat en una paella amb oli. Quan estigui confitat, afegiu-hi el cava, la beixamel i remeneu-ho. A continuació, afegiu-hi el brou de peix i torneu-ho a remenar. Tot seguit, emplateu les orades i afegiu a la salsa el suc que ha quedat a la safata del forn. I ja per acabar, cobriu les orades amb la salsa i decoreu-ho amb raïm, fonoll i cibulet.
Col·loqueu-hi les rodanxes de ceba i els filets d'orada sense pell ni espines. Després, salpebreu-ho i cobriu-ho amb oli i cava i deixeu-ho coure al forn a 185 graus durant 5 minuts. Per per la salsa, confiteu el porro picat en una paella amb oli. Quan estigui confitat, afegiu-hi el cava, la beixamel i remeneu-ho. A continuació, afegiu-hi el brou de peix i torneu-ho a remenar. Tot seguit, emplateu les orades i afegiu a la salsa el suc que ha quedat a la safata del forn. I ja per acabar, cobriu les orades amb la salsa i decoreu-ho amb raïm, fonoll i cibulet.