Sopa de rap i farigola

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • el cap d'un rap d'1 kg
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • 1 all
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • farigola
  • aigua
  • sal
  • oli
  • pa

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la pastanaga picada, el porro picat, la ceba picada i la salsa de tomàquet en una cassola amb oli.
Tot seguit afegiu-hi el cap del rap i remeneu-ho. Després, incorporeu-hi l'aigua i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi la farigola i deixeu-la infusionar durant 5 minuts. Mentrestant, peleu l'all i unteu les torradetes amb all. I ja per acabar, coleu la sopa, incorporeu-hi les molles del cap del rap i emplateu-la junt amb les torradetes.
Anar al contingut