Sopa de rap i farigola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Margaret Nofre
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Carles, Tortosa
INGREDIENTS
- el cap d'un rap d'1 kg
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 1 all
- 1 porro
- 1 pastanaga
- farigola
- aigua
- sal
- oli
- pa
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la pastanaga picada, el porro picat, la ceba picada i la salsa de tomàquet en una cassola amb oli.
Tot seguit afegiu-hi el cap del rap i remeneu-ho. Després, incorporeu-hi l'aigua i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi la farigola i deixeu-la infusionar durant 5 minuts. Mentrestant, peleu l'all i unteu les torradetes amb all. I ja per acabar, coleu la sopa, incorporeu-hi les molles del cap del rap i emplateu-la junt amb les torradetes.
Tot seguit afegiu-hi el cap del rap i remeneu-ho. Després, incorporeu-hi l'aigua i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi la farigola i deixeu-la infusionar durant 5 minuts. Mentrestant, peleu l'all i unteu les torradetes amb all. I ja per acabar, coleu la sopa, incorporeu-hi les molles del cap del rap i emplateu-la junt amb les torradetes.