Sopa de meló amb raviolis de mango i formatge

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Ivan Agustí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cúpula, Fundació Melchor Colet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 meló cantalup
  • 1 mango
  • 100 g de formatge de cabra al carbó
  • 250 g de tomàquet
  • 250 g de sucre
  • 1 canó de vainilla
  • 1 canó de canyella
  • 150 ml de rom negre
  • pell d'una llimona
  • 20 grans de cafè

PREPARACIÓ

Per fer el granissat, poseu el rom, el canó de canyella, la pell de llimona i el cafè en un cassó.
Deixeu que arrenqui el bull perquè s'evapori tot l'alcohol i coleu-ho. Després, afegiu-hi una mica d'aigua, remeneu-ho i deixeu-ho al congelador. Per fer la confitura de tomàquet, poseu els tomàquets escaldats, pelats, sense llavors i tallats a trossos en un cassó. Incorporeu-hi un canó de vainilla i sucre, i deixeu-ho coure a foc mitjà. A continuació, talleu el meló sense pell en trossets, tritureu-lo i coleu-lo. Per fer els raviolis, exteneu dues làmines de mango superposades per una part i col·loqueu-hi a sobre un tros de formatge i la confitura de tomàquet. Després, emboliqueu el formatge amb el mango com si fos un ravioli. I ja per acabar, emplateu els raviolis, afegiu-hi boles de meló per decorar, col·loque-hi el granissat de rom a sobre i regueu-ho amb la sopa de meló.