Sopa de farigola

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 all tendre
  • 1 branca de farigola
  • 1 nap petit
  • 1 grapat de fredolics frescos
  • 1 ou d'ànec
  • 2 llesques de pa del dia abans
  • 300 cl de brou de carn

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció: 10 minuts

1. Piqueu la part blanca dels alls tendres.
2. Talleu el nap a dauets.
3. En una cassola, sofregiu-hi l'all tendre i poseu-hi, després, el nap.
4. Renteu els fredolics i talleu-los ben petits.
5. Afegiu-los a la cassola i que treguin l'aigua.
6. Afegiu-hi la branca de farigola.
7. Afegiu-hi el brou. Poseu-ho al punt de sal.
8. En un plat soper, poseu-hi l'ou d'ànec, i al damunt, les dues llesques de pa del dia abans, ben torradetes.
9. Finalment, aboqueu el contingut de la cassola al plat. Abans de menjar-la, removeu el rovell de l'ou amb la cullera fins que la sopa adquireixi una textura de crema.