Sípia al forn
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ernesto Jordan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Solé, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 sípies mitjanes
- 350 g de salsa de tomàquet
- all
- julivert
- 2 fulles de llorer
- sal
- oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Per començar, poseu aigua, sal i llorer en una olla i deixeu que bulli.
Afegiu-hi la sípia i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Seguidament, retireu la sípia i talleu-la en trossos petits. A continuació, poseu oli en una paella i afegiu-hi la sípia, l'all i el julivert picats i la salsa de tomàquet. Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant uns minuts. I per acabar, poseu-ho tot en una safata i deixeu-ho al forn a 180 graus, uns 40 minuts.
Afegiu-hi la sípia i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Seguidament, retireu la sípia i talleu-la en trossos petits. A continuació, poseu oli en una paella i afegiu-hi la sípia, l'all i el julivert picats i la salsa de tomàquet. Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant uns minuts. I per acabar, poseu-ho tot en una safata i deixeu-ho al forn a 180 graus, uns 40 minuts.