Sashimi

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Òscar Massó / Yukihiko Shidara
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Icho, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de llom de tonyina
  • 200 g de llom de cerviola
  • 150 g de llom d'escórpora
  • 4 navalles
  • Per a la guarnició:
  • 40 g de nap daikon ratllat
  • 4 fulles de shiso
  • 1 cogombre
  • cibulet picat
  • algues tosaka
  • salsa de soja
  • wasabi
  • Per a la salsa de les navalles:
  • miso amb vinagre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el llom d'escórpora a làmines molt fines, piqueu-les i barregeu-les amb el cibulet.

Després, talleu el llom de la tonyina i el de la cerviola a làmines d'un centímetre aproximadament.

A continuació, talleu les navalles a trossos i poseu-les a macerar en un bol amb la salsa de les navalles.

I ja per acabar, poseu en un costat del plat el nap ratllat, les fulles de shiso, l'alga tosaka, prèviament remullada amb aigua i escorreguda, i el cogombre tallat a tires.

Seguidament, a l'altre costat del plat poseu-hi les làmines de peix, la barreja d'escórpora i cibulet, les navalles, una mica de wasabi i acompanyeu el plat amb un bol amb salsa de soja.