Saltat de llagostins amb confitura de tomàquet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep
INGREDIENTS
- 1/2 kg de llagostins
- 1 bitxo
- 4 cullerades de confitura de tomàquet
- oli d'oliva
- sal i pebre
- pell de llimona ratllada
- llorer
PREPARACIÓ
Per fer la confitura de tomàquet, poseu en una cassola els tomàquets escaldats, sense pell ni llavors, el llorer i una raspadura de llimona.
Quan el tomàquet hagi agafat una mica de textura, afegiu-hi el sucre i comenceu-ho a remenar perquè no se us enganxi ni cremi. El temps de cocció és d'aproximadament 2 hores i mitja. Passeu-ho pel colador xinès i espereu que se us refredi. En una paella amb oli calent, poseu-hi un bitxo i després els llagostins. Salpebreu-ho i espereu uns 3 o 4 minuts perquè es facin. Sense deixar de saltar, tireu-hi amb molta mesura la confitura de tomàquet. Corregiu-ho de sal i pebre, i 3 o 4 minuts després ja ho podreu servir.
Quan el tomàquet hagi agafat una mica de textura, afegiu-hi el sucre i comenceu-ho a remenar perquè no se us enganxi ni cremi. El temps de cocció és d'aproximadament 2 hores i mitja. Passeu-ho pel colador xinès i espereu que se us refredi. En una paella amb oli calent, poseu-hi un bitxo i després els llagostins. Salpebreu-ho i espereu uns 3 o 4 minuts perquè es facin. Sense deixar de saltar, tireu-hi amb molta mesura la confitura de tomàquet. Corregiu-ho de sal i pebre, i 3 o 4 minuts després ja ho podreu servir.