Saltat de botifarra i bolets amb fideus

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Coll
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: San Marco, Escaldes (Engordany)Andorra

INGREDIENTS

  • 400 g de botifarra de pagès
  • 200 g de bolets de primavera
  • 150 g de fideus xinesos d'ou
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • sal
  • pebre
  • llorer
  • herbes de muntanya
  • brou de carn
  • all
  • julivert
  • fruita seca

PREPARACIÓ

Per fer el sofregit, poseu oli, ceba picada i sal en una paella.
Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi el tomàquet triturat sense llavors i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Poseu el sofregit en un cassó, afegiu-hi oli i fideus, i remeneu-ho. Quan els fideus estiguin rossos, afegiu-hi una mica de brou. Quan arrenqui el bull, espereu 4 minuts i retireu-ho del foc. Per fer la picada, poseu les ametlles, els alls, el julivert i una mica de brou en un pot i tritureu-ho. A continuació, talleu la botifarra en rodanxes i salteu-la amb oli i sal en una paella calenta. Quan es comenci a daurar, afegiu-hi els bolets tallats i les herbes de muntanya. I ja per acabar, utilitzeu un motlle cilíndric. Poseu-hi els fideus colats, la botifarra i els bolets, una mica del sofregit dels fideus i la picada. Finalment, desemmotlleu-ho.
Anar al contingut