Salsa tàrtara amb alga dulse.
Amanida d'enciam de mar.
Orada al vapor amb kombu.

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Salsa tàrtara amb alga dulse
  • (per a 1 persona)
  • 1 cullerada de tahina
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1/2 gra d'all
  • 1/2 iogurt natural
  • 2 cullerades d'algues dulse rehidratades
  • Amanida d'enciam de mar
  • (per a 1 persona)
  • enciam de mar
  • 2 patates
  • 1 ceba tendra
  • grans de mostassa
  • 1 tomàquet d'amanir
  • maduixes
  • Orada al vapor amb kombu
  • (per a 1 persona)
  • 1 orada d'uns 300 g
  • peu de porc
  • 1 planta de mostassa
  • 1 culleradeta de mostassa antiga
  • 1 fulla llarga d'alga kombu

PREPARACIÓ

Salsa tàrtara
1. Comencem la salsa tàrtara tallant l'all i posant-lo al morter amb una mica de sal. Hi afegim una mica de tahina i unes gotetes de suc de llimona.

2. Separem en un colador el sèrum del iogurt, i posem tot el iogurt dins el morter. Ho barregem fins que tingui una textura densa. Tallem les algues ben petites i les posem a dins.

Amanida
1. Per fer l'amanida, tallem la patata a làmines. Després, el tomàquet. Ho posem en un bol amb una espurna de pebre.

2. Hi afegim també maduixes tallades a làmines. Ho barregem. Posem l'alga enciam de mar al plat. I afegim els grans de mostassa a la fruita.

Orada al vapor
1. Per fer l'orada tallem l'alga més estreta, trinxem a daus el peu de porc, tallem una fulla i una mica de l'arrel de la mostassa.

2. Daurem en una paella el peu de porc i hi afegim una mica més d'oli. Després hi afegim les verdures i una punta de mostassa antiga.

3. Al foc, hi tenim una cassola de vapor on fem bullir l'alga.

4. Posem un dels lloms de la orada damunt de l'alga, i per sobre, el farciment que hem acabat de preparar.

5. A sobre, l'altre llom, i ho anem embolicant tot amb l'alga, com si fos un caneló. I, per acabar, ho coem al vapor durant 3 o 4 minuts.