Salmó cruixent amb verduretes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marta Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: St. Rémy, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 supremes de salmó
  • 4 fulls de pasta bric
  • 1 pastanaga
  • 1/2 carbassó
  • 50 g de gírgoles
  • 50 g de mongeta tendra
  • 2 escalunyes
  • vinagre, oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat escaldant les verdures (el carbassó, la mongeta i la pastanaga tallades a tires) durant 2 minuts.
Un cop escaldades, passeu-les per aigua freda i gel perquè es refredin. Col·loqueu les verdures al damunt dels fulls de pasta bric juntament amb el salmó, prèviament salpebrat i sense pell. Emboliqueu-ho, doblegueu-ho i unteu la superfície de la pasta bric amb una mica d'oli. La cocció ha de ser al forn, a 200 graus i durant uns 12 minuts. Mentrestant, aprofiteu per fer una vinagreta en un bol amb les escalunyes i les gírgoles picades, vinagre, oli, sal i pebre. Finalment, serviu el salmó amb una guarnició d'escarola i amb la vinagreta.
Anar al contingut