Salmó amb escalivada i allioli de porradell

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Matías Martínez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Goyescas, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de salmó de 180 g
  • 2 pebrots
  • 2 albergínies
  • cibulet
  • oli
  • sal
  • pebre
  • 4 llesques de pa de xapata
  • Per a l'allioli de porradell:
  • 1 rovell d'ou
  • 1 all
  • oli de gira-sol amb porradell
  • 1 got de nata líquida muntada
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pebrot i l'albergínia en una safata, afegiu-hi oli i deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant uns 45 o 50 minuts.
Per fer l'allioli de porradell, poseu un rovell d'ou i all picat en un bol i bateu-ho. Aneu-hi abocant l'oli, a poc a poc, l'oli de gira-sol amb porradell. Després, afegiu-hi la nata muntada i remeneu-ho. A continuació, marqueu el salmó en una graella. Per acabar, poseu l'albergínia tallada i pelada, l'all picat, el porradell, el pebre, la sal i l'oli d'oliva en un bol i amaniu-ho. Feu el mateix amb el pebrot pelat i tallat., i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut