Remenat de faves

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Remenat de faves
  • 1 all tendre
  • xampinyons
  • xiitakes
  • faves
  • ous d'ànec
  • base d'amanida

PREPARACIÓ

1. Piquem l'all tendre, i tallem uns xampinyons i uns xiitakes a làmines.

2. Posem una paella al foc amb una mica d'oli i hi fem saltar l'all tendre i els bolets que hem tallat. Ho anem remenant.

3. Ja hi podem afegir unes faves tendres. Hi posem una mica de sal i una miqueta més d'oli.

4. Fem una base d'amanida al voltant d'un plat. Deixem un espai buit al mig per posar-hi el nostre remenat.

5. Posem a la paella un parell d'ous d'ànec sencers. Deixem que la clara es cogui, sense trencar-los.

6. Piquem unes fulles d'espinacs i també les hi afegim.

7. Un cop les clares hagin agafat estructura, trenquem els rovells i comencem a remenar-ho tot plegat. Ho deixem coure uns segons més i llestos.

8. Posem el remenat al centre del plat de l'amanida i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva. Que vagi de gust!