Ravioli de gallina "Giuseppe Verdi"

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Giorgio

INGREDIENTS

  • 250 g de pasta fresca Per al farcit:
  • 1/2 gallina
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes
  • romaní
  • 1 fulla de llorer
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  • 20 g de tòfona blanca
  • 1 ou
  • 8 g de mantega
  • oli, sal i pebre Per a la salsa:
  • 50 g de mantega
  • 20 g de tòfona blanca
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • brou
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli, sofregiu la ceba tallada molt fina i l'api i la pastanaga tallats a daus.
Quan estigui ben daurat, incorporeu-hi el romaní i el llorer, deixeu-ho uns minuts més al foc i ja ho tindreu a punt. Després afegiu-hi la gallina i remeneu-ho. Un cop estigui cuita, traieu les herbes i tritureu-ho amb la picadora. Tot seguit, poseu aquest farcit en un bol, juntament amb el rovell d'ou, el parmesà i la tòfona blanca ratllada. Remeneu-ho bé. A continuació, aneu col·locant boletes de farcit sobre un full de pasta fresca. Tapeu-ho amb un altre full, talleu els ravioli i doneu-los la forma que vulgueu. Per a fer la salsa, poseu el brou en un cassó amb una mica de mantega, sal i parmesà. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir. Mentrestant, coeu els ravioli en una olla amb aigua bullent. Heu de tenir en compte que la pasta fresca s'ha de coure molt poc. Munteu el plat amb un fons de salsa i els ravioli. Per acabar, espolseu-hi tòfona blanac ratllada pel damunt.