Rap a la planxa amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Kao Josep M.
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 medallons de rap
- 80 g de bolets ton-ku
- 80 g de col de la Xina
- 50 g de pastanaga
- 50 g de brots de bambú
- 300 cl de brou d'au
- 50 g de fècula de patata
- 20 g de gingebre
- 1 copa de vi d'arròs
- oli d'oliva
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el rap i daureu-lo en una paella.
A continuació, salteu en una paella el gingebre, el bambú, els bolets remullats, la pastanaga que prèviament haureu bullit i la resta de verdures. Quan les verdures estiguin una mica daurades, incorporeu-hi el vi d'arròs i la sal. Tot seguit, afegiu-hi el brou d'au bullint i la fècula de patata per lligar la salsa. Remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu el rap i disposeu per sobre les verdures amb la salsa.
A continuació, salteu en una paella el gingebre, el bambú, els bolets remullats, la pastanaga que prèviament haureu bullit i la resta de verdures. Quan les verdures estiguin una mica daurades, incorporeu-hi el vi d'arròs i la sal. Tot seguit, afegiu-hi el brou d'au bullint i la fècula de patata per lligar la salsa. Remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu el rap i disposeu per sobre les verdures amb la salsa.