Rap a la planxa amb verdures

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Kao Josep M.
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 medallons de rap
  • 80 g de bolets ton-ku
  • 80 g de col de la Xina
  • 50 g de pastanaga
  • 50 g de brots de bambú
  • 300 cl de brou d'au
  • 50 g de fècula de patata
  • 20 g de gingebre
  • 1 copa de vi d'arròs
  • oli d'oliva
  • oli de gira-sol
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el rap i daureu-lo en una paella.
A continuació, salteu en una paella el gingebre, el bambú, els bolets remullats, la pastanaga que prèviament haureu bullit i la resta de verdures. Quan les verdures estiguin una mica daurades, incorporeu-hi el vi d'arròs i la sal. Tot seguit, afegiu-hi el brou d'au bullint i la fècula de patata per lligar la salsa. Remeneu-ho.

I ja per acabar, emplateu el rap i disposeu per sobre les verdures amb la salsa.
Anar al contingut