Pop amb 30 grans d'all

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pop amb 30 grans d'all
  • (per a 2 persones)
  • 1/2 kg de pop bullit
  • 12 grans d'all
  • 200 ml de vi blanc
  • 200 ml de crema llet (35% mat. grassa)
  • 1 pebrot verd picant
  • pebre vermell dolç

PREPARACIÓ

1. Per fer el pop, bullim els alls tres cops amb aigua freda. Després, traiem l'aigua i hi posem el vi blanc.

2. Tallem el pebrot i el pop molt primets.

3. Quan els alls s'han begut tot l'alcohol, hi afegim la crema de llet... i una mica de sal.

4. Quan arrenca el bull, ho triturarem tot fins que ens quedi una crema, que ja podem escudellar als plats.

5. Posem damunt de la crema el pop tebi. Hi afegim també un polsim de pebre vermell dolç.

6. I, per acabar, fregim el pebrot picant i l'afegim als plats.