Pomes al forn amb tupí

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Cristina Clemente
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tutusaus, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 pomes golden
  • 4 nous de mantega
  • sucre
  • canyella en pols
  • 2 gots de suc de taronja
  • 1 got de moscatell
  • 100 g de formatge tupí
  • 1 got de crema de llet

PREPARACIÓ

Per començar, traieu els cors a les pomes i poseu-les en una safata per al forn.
Tot seguit, ompliu el buit central de les pomes amb sucre, canyella, mantega, suc de taronja i vi dolç. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant uns 20 minuts. Mentrestant, barregeu el formatge tupí i la crema de llet en un bol. Deixeu-ho refredar a la nevera. I ja, per acabar, emplateu les pomes i col·loqueu-hi, al voltant, la barreja de formatge i crema de llet. Podeu decorar el plat amb uns fruits secs.