Pollastre rostit a la cassola

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isabel Juncà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ca l'Enric, La vall de Bianya

INGREDIENTS

  • 1 pollastre de pagès (3 kg)
  • 6 cebes
  • 7 grans d'all
  • 5 tomàquets de penjar
  • julivert
  • vi ranci
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • 1 l de brou clar
  • 16 múrgoles
  • 500 g de carn picada
  • 1 ou
  • 50 g de molla de pa
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, rostiu el pollastre en una cassola, afegiu-hi les cebes, el julivert i l'all picat i deixeu-lo rossejar.
Mentrestant, saleu les múrgoles i amaniu-les amb oli. Deixeu-les coure al forn durant 5 minuts. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin ben rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incoporeu-hi el tomàquet pelat i sense llavors i deixeu-ho coure tot junt durant 45 minuts. Quan el rostit quedi ben sec, aneu-hi afegint el brou calent. Per fer el farcit, barregeu en un bol la carn picada, el pebre, la sal, l'all, el julivert i la molla de pa, tot ben picat. A continuació, afegiu-hi l'ou i remeneu-ho. Tot seguit, fregiu les múrgoles i afegiu-les al rostit. Deixeu-ho coure tot junt 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut