Pollastre rostit a la cassola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Isabel Juncà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ca l'Enric, La vall de Bianya
INGREDIENTS
- 1 pollastre de pagès (3 kg)
- 6 cebes
- 7 grans d'all
- 5 tomàquets de penjar
- julivert
- vi ranci
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- 1 l de brou clar
- 16 múrgoles
- 500 g de carn picada
- 1 ou
- 50 g de molla de pa
- 2 grans d'all
- julivert
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, rostiu el pollastre en una cassola, afegiu-hi les cebes, el julivert i l'all picat i deixeu-lo rossejar.
Mentrestant, saleu les múrgoles i amaniu-les amb oli. Deixeu-les coure al forn durant 5 minuts. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin ben rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incoporeu-hi el tomàquet pelat i sense llavors i deixeu-ho coure tot junt durant 45 minuts. Quan el rostit quedi ben sec, aneu-hi afegint el brou calent. Per fer el farcit, barregeu en un bol la carn picada, el pebre, la sal, l'all, el julivert i la molla de pa, tot ben picat. A continuació, afegiu-hi l'ou i remeneu-ho. Tot seguit, fregiu les múrgoles i afegiu-les al rostit. Deixeu-ho coure tot junt 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, saleu les múrgoles i amaniu-les amb oli. Deixeu-les coure al forn durant 5 minuts. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin ben rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incoporeu-hi el tomàquet pelat i sense llavors i deixeu-ho coure tot junt durant 45 minuts. Quan el rostit quedi ben sec, aneu-hi afegint el brou calent. Per fer el farcit, barregeu en un bol la carn picada, el pebre, la sal, l'all, el julivert i la molla de pa, tot ben picat. A continuació, afegiu-hi l'ou i remeneu-ho. Tot seguit, fregiu les múrgoles i afegiu-les al rostit. Deixeu-ho coure tot junt 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.