Pollastre amb salsifís

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 pollastre
  • 1 kg de salsifís
  • 1 ceba grossa
  • 3 tomàquets madurs
  • 15 ametlles torrades
  • 1 gra d'all
  • 1 llesca de pa torrat
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

1. Pelem els salsafís i els bullim suaument 15 minuts
2. Els deixem refredar i els enfarinem i els enrossim. Ho reservem.
3. Fregim el pollastre i quan quedi ben ros l'apartem del foc.
4. Amb part de l'oli que ens ha quedat de fregir el pollastre, fem un sofregit de ceba i tomàquet, i el passem per la batedora elèctrica.
5. Posem el pollastre a dins de la cassola i el cobrim amb aigua bullint. Quan veiem que el pollastre és prou tendre, hi afegim els salsafís.
6. Elaborem una picada amb les ametlles, el gra d'all i una llesca de pa torrat, i l'afegim a la cassola.
7. Quan veiem que la textura de la salsa és la adequada, posem al punt de sal i retirem del foc.