Pizza variada

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Marquès
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la massa:
  • 250 g d'aigua
  • 20 g de llevat de forner
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 400 g de farina
  • 1 polsim de sal
  • Per al farciment:
  • 1 tassa de sofregit de tomàquet
  • formatge mozzarella
  • pernil dolç
  • xampinyons
  • cansalada viada fumada
  • tonyina en llauna
  • anxoves
  • olives
  • orenga

PREPARACIÓ

Per fer la massa, poseu a la Thermomix l'aigua, el llevat, l'oli, la farina i la sal.
Quan tingueu la massa, deixeu-la reposar 5 minuts i estireu-la sobre una superfície enfarinada, donant-li forma circular.
Tot seguit, poseu la massa en una safata de forn enfarinada.
A continuació, escampeu-hi el sofregit de tomàquet a sobre i poseu-hi el pernil dolç tallat a daus, els xampinyons laminats, la cansalada tallada a daus, la tonyina, les anxoves, les olives i l'orenga. Cobriu la pizza amb la mozzarella i poseu-la al forn a gratinar durant uns 15 minuts.