Pastissets de llenties "moong" (Pastissets de llenties "moong") -

INGREDIENTS

  • llenties "moong" gingebre alls aigua oli

PREPARACIÓ

La quantitat dels ingredients dependrà del nombre de persones que n'hagi de menjar. Deixeu les llenties "moong" en remull amb aigua una bona estona. Després esbandiu-les 3 o 4 cops, canviant l'aigua cada vegada. Deixeu-les escórrer. Prepareu una pasta matxucant uns quants alls amb gingebre i sal al gust. Passeu per la batedora les llenties amb unes quantes cullerades de pasta d'alls i gingebre. Us ha de quedar una massa compacta, gens aigualida. Poseu una paella al foc amb molt poc oli; si en trobeu de llavors de mostassa, molt millor, és el que solen utilitzar al Nepal. Fregiu-hi porcions de la mida d'un ou de pasta de llenties. Aplaneu lleugerament les boles, que us quedin d'un gruix d'un dit, més o menys (com si volguéssiu donar forma a una hamburguesa). Quan siguin daurades d'un costat, gireu-les. Aneu afegint unes quantes gotes d'oli a la paella a mesura que aneu fregint porcions. Serviu-les acompanyades d'una tassa de te, per esmorzar o berenar.