Pastís de pinya i albercoc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Baixas , Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de mantega (pomada)
  • 200 g de sucre llustre
  • 3 ous
  • un polsim de sal
  • un polsim de canyella en pols
  • 200 g de farina de força
  • una culleradeta de llevat en pols
  • pinya en almívar
  • albercocs en almívar
  • melmelada d'albercoc

PREPARACIÓ

Comenceu a fer aquest pastís barrejant en un bol la mantega pomada, el sucre llustre, un pols de sal, canyella en pols i 3 ous.
Un cop hàgiu treballat bé la massa, afegiu-hi la farina (prèviament tamisada) i el llevat. Seguiu-la treballant (ha de tenir una textura espessa). Unteu un motlle amb mantega i farina i ompliu-ne la base amb la pasta. Després col·loqueu-hi la pinya en almívar i feu una segona capa de pasta. Poseu-hi a continuació els trossos d'albercoc en almívar. Coeu el pastís al forn a 180 graus durant 1 hora o 1 hora i 15 minuts. Un cop fora del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar. Ja per acabar, serviu el pastís cobert amb melmelada d'albercoc (prèviament escalfada perquè quedi més líquida).
Anar al contingut