Pastís d'albercocs

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de pasta de full
  • 12 meitats d'albercoc
  • 100 g d'ametlla en pols
  • 10 g de sucre en pols
  • 100 g de mantega
  • 2 ous
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1 ou per pintar
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la mantega pomada, el sucre i un ou i comenceu-ho a remenar.
Després poseu-hi la pell de llimona ratllada, la pols d'ametlla i l'altre ou. Remeneu-ho bé, fins a obtenir-ne una pasta homogènia. D'altra banda, poseu la pasta de full en una safata per anar al forn. Pinteu tot el voltant amb l'ou batut per a poder-ho enganxar. Escampeu la pasta i repartiu els albercocs tallats per la meitat i sense pinyol pel damunt. Tapeu-ho amb l'altra pasta de full i segelleu-ho bé amb l'ajuda d'una forquilla. Abans de posar-ho al forn punxeu-ho una mica i pinteu-ho amb l'ou batut. Enforneu-ho a 140º durant 30 minuts.
Anar al contingut