Paella de sípia i coliflor

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal

INGREDIENTS

  • 4 sípies de platja petites
  • 1 coliflor petita
  • 400 g d'arròs
  • 1 tassa de tomàquet ratllat
  • 2 manats d'alls tendres
  • 1, 5 l de brou de peix
  • 1 gotet d'oli
  • sal
  • pebre vermell dolç
  • safrà

PREPARACIÓ

Primer de tot, talleu la sípia a trossets i quan l'oli de la paella estigui calent, tireu-l'hi i espereu que estigui ben sofregida.
Després poseu-hi l'all tendre trossejat i la coliflor tallada i fregiu-ho abans d'afegir-hi el tomàquet. Doneu-hi unes voltes i poseu-hi el pebre vermell. Tot seguit, aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts (el temps perquè es cogui la coliflor). Aleshores incorporeu-hi el safrà i tot seguit l'arròs. 12 minuts després, ja ho tindreu a punt. Abans de servir l'arròs, deixeu-lo reposar uns 2 minuts.