Ou escumat amb crema de foie

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pau Castillo
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ovic, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 400 g de bolets: camagrocs, trompetes de la mort, rovellons, rossinyols, llenegues de bou
  • 200 g de fetge d'ànec
  • 1 got de vi de Porto
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 got d'aigua
  • sal Maldon, pebre

PREPARACIÓ

Per fer la reducció de Porto, poseu el vi i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir fins a la meitat del seu volum.
A part, poseu un cassó amb aigua al foc i, quan estigui a punt d'arrencar el bull, tireu-hi el vinagre i els ous sense closca.

Per fer la crema de foie, poseu en el bol de la thermomix el foie cru, l'aigua tèbia, la sal i el pebre i deixeu-ho triturar tot durant 5 minuts a 60 graus.

A continuació, poseu una mica d¿oli en una paella ben calenta i salteu-hi els bolets amb una mica de sal.

Serviu els bolets amb els ous escumats al mig i aboqueu la crema de foie i la reducció de Porto per sobre dels bolets. Podeu guarnir els ous amb una mica de sal Maldon i porradell picat.