Orada amb espigalls i xató

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jean-Louis Durand
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 4 filets d'orada
  • 500 g d'espigall
  • 40 g d'ametlles
  • 40 g d'avellanes
  • 7 nyores
  • 5 grans d'all
  • pa fregit
  • oli
  • vinagre
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer la salsa de xató, poseu en un bol les ametlles i les avellanes torrades, els alls pelats, les nyores escaldades, el pa fregit, el vinagre i l'oli i tritureu-ho.
Mentrestant, escaldeu els espigalls en un cassó amb aigua, sal i bicarbonat. A continuació, salpebreu els filets d'orada i coeu-los en una paella amb oli. Tot seguit, salteu els espigalls en una altra paella amb oli. I ja per acabar, emplateu els espigalls i l'orada i col·loqueu-hi al cantó la salsa de xató.