Oguz aga usulü antalya hibesi (Crema d'Antalya de l'avi Oguz) - Ankara, Turquia
- Programa: Karakia
- Cuina: Oguz Karaesmen, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 got de salsa tahina (pasta de sèsam)
- 1 got petit d'oli d'oliva
- 2 llimones
- 2 cullerades de comí mòlt
- 2 cullerades de pebre vermell
- all (opcional)
PREPARACIÓ
Espremeu les llimones i reserveu-ne el suc.
En un bol, barregeu-hi la salsa tahina amb el comí mòlt i el pebre vermell (dolç o picant, al vostre gust). Remeneu-ho amb una cullera de fusta i, quan tingueu la barreja homogènia, aneu-hi incorporant, ben a poc a poc, el suc de les llimones i l'oli d'oliva.
Us ha de quedar una crema lligada i sense grumolls.
En un bol, barregeu-hi la salsa tahina amb el comí mòlt i el pebre vermell (dolç o picant, al vostre gust). Remeneu-ho amb una cullera de fusta i, quan tingueu la barreja homogènia, aneu-hi incorporant, ben a poc a poc, el suc de les llimones i l'oli d'oliva.
Us ha de quedar una crema lligada i sense grumolls.