Neula de xocolata i gerds

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Walter
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat

INGREDIENTS

  • 180 g de xocolata negra
  • 20 g de mantega
  • 3 ous
  • 2 cl de llet sencera
  • 10 cl de nata líquida
  • 15 g de sucre glaç
  • 80 g de gerds
  • 8 fulls de pasta brik
  • 70 g de sucre morè

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu la nata líquida i desfeu-hi la xocolata picada a dins.

A continuació, barregeu la clara d'ou muntada amb els rovells.

Afegiu-hi la xocolata que ja estarà freda i deixeu reposar la barreja a la nevera.

Mentrestant, talleu la pasta brik en triangles grans i petits, col·loqueu-los sobre una safata per al forn i pinteu-los amb mantega clarificada.

Després, cobriu-los amb sucre glaç ajudant-vos d'un colador i deixeu-ho coure al forn durant 3 minuts a tota potència. Tot seguit, feu capes alternant les neules i la xocolata que teníeu a la nevera.

Emplateu-ho juntament amb els gerds i acompanyeu-ho d'un xarrup de cafè amb nata muntada.