Neula de xocolata i gerds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Walter
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat
INGREDIENTS
- 180 g de xocolata negra
- 20 g de mantega
- 3 ous
- 2 cl de llet sencera
- 10 cl de nata líquida
- 15 g de sucre glaç
- 80 g de gerds
- 8 fulls de pasta brik
- 70 g de sucre morè
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la nata líquida i desfeu-hi la xocolata picada a dins.
A continuació, barregeu la clara d'ou muntada amb els rovells.
Afegiu-hi la xocolata que ja estarà freda i deixeu reposar la barreja a la nevera.
Mentrestant, talleu la pasta brik en triangles grans i petits, col·loqueu-los sobre una safata per al forn i pinteu-los amb mantega clarificada.
Després, cobriu-los amb sucre glaç ajudant-vos d'un colador i deixeu-ho coure al forn durant 3 minuts a tota potència. Tot seguit, feu capes alternant les neules i la xocolata que teníeu a la nevera.
Emplateu-ho juntament amb els gerds i acompanyeu-ho d'un xarrup de cafè amb nata muntada.
A continuació, barregeu la clara d'ou muntada amb els rovells.
Afegiu-hi la xocolata que ja estarà freda i deixeu reposar la barreja a la nevera.
Mentrestant, talleu la pasta brik en triangles grans i petits, col·loqueu-los sobre una safata per al forn i pinteu-los amb mantega clarificada.
Després, cobriu-los amb sucre glaç ajudant-vos d'un colador i deixeu-ho coure al forn durant 3 minuts a tota potència. Tot seguit, feu capes alternant les neules i la xocolata que teníeu a la nevera.
Emplateu-ho juntament amb els gerds i acompanyeu-ho d'un xarrup de cafè amb nata muntada.