N'dole nyama (Espinacs guisats) - Camerun
- Programa: Karakia
- Cuina: Manel-Harlem Moussolo (restaurant La Vinya), Barcelona
INGREDIENTS
- espinacs
- gambetes
- carn picada
- tomàquet
- ceba
- llavor de carbassa
- pastilles de brou concentrat
- oli
- aigua
PREPARACIÓ
Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba.
Amb la batedora prepareu una pasta amb llavor de carbassa i carn picada, i afegiu-la a la cassola. Remeneu-ho bé. Després afegiu-hi els condiments, ja emulsionats: les gambetes, el tomàquet, la ceba, un parell de pastilles de brou concentrat i una mica d'aigua (us ha de quedar amb la consistència d'una maionesa espessa). Remeneu-ho i deixeu que faci xup-xup durant 5 minuts. Afegiu els espinacs a la cassola i heu de remenar-ho tot per tal que us quedin els espinacs ben barrejats amb les salses. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més i ja estarà a punt per servir (us ha de quedar una mica espès).
Amb la batedora prepareu una pasta amb llavor de carbassa i carn picada, i afegiu-la a la cassola. Remeneu-ho bé. Després afegiu-hi els condiments, ja emulsionats: les gambetes, el tomàquet, la ceba, un parell de pastilles de brou concentrat i una mica d'aigua (us ha de quedar amb la consistència d'una maionesa espessa). Remeneu-ho i deixeu que faci xup-xup durant 5 minuts. Afegiu els espinacs a la cassola i heu de remenar-ho tot per tal que us quedin els espinacs ben barrejats amb les salses. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més i ja estarà a punt per servir (us ha de quedar una mica espès).