N'dole nyama (Espinacs guisats) - Camerun

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Manel-Harlem Moussolo (restaurant La Vinya), Barcelona

INGREDIENTS

  • espinacs
  • gambetes
  • carn picada
  • tomàquet
  • ceba
  • llavor de carbassa
  • pastilles de brou concentrat
  • oli
  • aigua

PREPARACIÓ

Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba.
Amb la batedora prepareu una pasta amb llavor de carbassa i carn picada, i afegiu-la a la cassola. Remeneu-ho bé. Després afegiu-hi els condiments, ja emulsionats: les gambetes, el tomàquet, la ceba, un parell de pastilles de brou concentrat i una mica d'aigua (us ha de quedar amb la consistència d'una maionesa espessa). Remeneu-ho i deixeu que faci xup-xup durant 5 minuts. Afegiu els espinacs a la cassola i heu de remenar-ho tot per tal que us quedin els espinacs ben barrejats amb les salses. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més i ja estarà a punt per servir (us ha de quedar una mica espès).