Mini pastís de xocolata blanca amb fruita vermella

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Mini pastís de xocolata blanca amb fruita vermella
  • Per al bescuit de cacau sense farina
  • 180 g de clara d'ou
  • 50 g de sucre
  • 70 g de rovell d'ou
  • 60 g de mantega
  • 175 g de cobertura (74% de cacau)
  • Mousse de xocolata blanca
  • 240 g de crema de llet
  • 1 beina de vainilla
  • bescuit de xocolata
  • 6 g de full de gelatina
  • 440 g de cobertura blanca (31% de cacau)
  • 450 g de nata semimuntada (35% mg)
  • Per al guarniment
  • xocolata blanca
  • pasta de festucs
  • 1 llima
  • flors de farigola
  • flors d'espígol
  • fruita vermella:
  • gerds
  • maduixes
  • maduixetes de bosc
  • cireres
  • sucre de roses

PREPARACIÓ

1.En primer lloc, el nostre convidat, el Ramon Morató, escalfa la xocolata al microones.

2.Posem unes gotes de llimona al bol. Ara hi afegim les clares d'ou i les muntem. Mentrestant, amb l'escalfor de la xocolata, el Ramon hi fa desfer la mantega.

3.Afegim sucre al bol de les clares i continuem batent. Ara hi afegim els rovells d'ou i ho remenen una mica més.

4.Posem una mànega de pastisseria en un bol i hi aboquem la xocolata. I anem marcant els bescuits de tota la safata. I, després, cap el forn!

5.Per fer la mousse de xocolata blanca, traiem la beina de vainilla que havíem fet amb la crema de llet. Posem la gelatina al paper de cuina, i l'afegim al bol de la crema de llet.

6.Un cop ho tenim barrejat, ho afegim a la xocolata blanca i ho continuem remenant. Obrim una beina de vainilla per treure'n els grans i els afegim al bol.

7.Ara hi aboquem la nata que tenim semimuntada i continuem barrejant-ho. Ho aboquem tot a la mànega de pastisseria.

8.Posem els bescuits al fons dels motlles. Després, la mousse a dins. Ho fiquem dins el congelador

9.Per fer el guarniment, traiem el plàstic del motlle. En un tros de marbre que hem posat al congelador, hi aboquem una mica de xocolata calenta, l'estirem i ràpidament en fem un rectangle, que ens servirà per embolicar la base.

10.Amb un pinzell pintem el plat amb la pasta dels festucs. Ratllem una mica de pell de la llima. I ho anem decorant amb la fruita vermella i les flors de farigola i d'espígol.