Milfulls de formatge, codonyat i "sablée"

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa M. Molina
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Racó d'en Canela, Piera

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta 'sablée'
  • 150 g de formatge de Burgos
  • 150 g de codonyat
  • 1 full de gelatina
  • 30 g de crema de llet

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu la crema de llet, incorporeu-hi la gelatina i afegiu aquesta barreja al formatge fresc triturat.
Continueu triturant aquesta mescla amb una forquilla fins que quedi ben quallada. A continuació, poseu-ho tot a sobre d'un paper film, tapeu-ho amb una altra capa de paper film i aixafeu-ho amb un corró. Tot seguit, poseu-ho a refredar a la nevera. Seguidament, agafeu la pasta 'sablée', talleu-ne una porció i estireu-la amb el corró. A continuació, poseu el codonyat entre dos trossos de paper film i procediu, amb el corró, de la mateixa manera que heu fet anteriorment. Tot seguit, amb un motllo, talleu un tros de pasta 'sablée' i poseu-la al forn durant 15 minuts a 170 graus. Amb el mateix motllo, talleu un tros de codonyat i un tros de formatge blanc, i poseu-los al damunt de la pasta 'sablée'. I ja, per acabar, decoreu el plat amb fruites vermelles i un rajolí de mel.