Migas

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Antonio Rodríguez i Antònia Martínez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cortijo, Cornellà de LLobregat

INGREDIENTS

  • 1/2 pa de pagès sec
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba mitjana
  • 1 cabeça d'alls
  • 4 talls de cansalada
  • 1 botifarró de ceba
  • 100 g de xoriço
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pa sec trossejat en remull amb poca aigua durant 12 hores.
Després trinxeu la cansalada, el xoriço i els botifarrons. Seguidament, poseu-ho en una paella amb oli. Quan estigui cuit, retireu-ho de la paella. Mentrestant, trinxeu el pebrot, la ceba i els alls, i poseu-ho en una altra paella. Quan estigui mig cuit, poseu-ho a la paella on abans heu fregit la cansalada i afegiu-hi el pa. Deixeu-ho coure durant 5 minuts i aneu-ho remenant. Finalment, afegiu-hi la cansalada, el xoriço i els botifarrons. I deixeu-ho coure 4 minuts.