Miel la cuptor (Xai al forn amb vi blanc) - Romania
- Programa: Karakia
- Cuina: Dana Oprea, Matadepera
INGREDIENTS
- cuixa de xai
- alls tendres
- anet fresc
- oli d'oliva
- vi blanc
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Aboqueu un bon raig d'oli d'oliva en una safata per anar al forn.
Talleu la cuixa de xai a rodanxes i col·loqueu els talls a la safata.
Renteu els alls tendres i talleu-los a bocins petits.
Trinxeu força anet.
Escampeu els alls tendres i l'anet per sobre dels talls de xai. Salpebreu-ho al vostre gust i aboqueu-hi un raig de vi blanc.
Deixeu coure el xai al forn durant una mica més de mitja hora i ja el tindreu llest per portar-lo a taula.
Talleu la cuixa de xai a rodanxes i col·loqueu els talls a la safata.
Renteu els alls tendres i talleu-los a bocins petits.
Trinxeu força anet.
Escampeu els alls tendres i l'anet per sobre dels talls de xai. Salpebreu-ho al vostre gust i aboqueu-hi un raig de vi blanc.
Deixeu coure el xai al forn durant una mica més de mitja hora i ja el tindreu llest per portar-lo a taula.