Menuts

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Capafons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Boviscum Mercabarna, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per als peus de porc:
  • 4 peus de porc bullits
  • 200 g de farina
  • 2 ous
  • pa ratllat
  • oli
  • mantega
  • sal Per a la llengua de vedella:
  • 1 llengua de vedella cuita
  • julivert
  • 10 fulles d'alfàbrega
  • 4 filets d'anxoves
  • 1 all
  • tàperes
  • sal
  • pebre
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 4 cullerades de vinagre

PREPARACIÓ

Per fer els peus de porc gratinats, enfarineu els peus de pors ja cuits, passeu-los per una mica d'ou batut amb sal i passeu-los també pel pa ratllat.
Després, col·loqueu-los en una safata per al forn amb mantega i oli i deixeu-los gratinar al forn durant 5 o 10 minuts. I ja per acabar, emplateu els peus de porc i acompanyeu-los amb una mica de samfaina. Per fer la salsa per a la llengua, poseu en un bol l'alfàbrega, el julivert, l'all, les anxoves, les tàperes, la sal, el pebre, l'oli i una mica de vinagre. Tritureu-ho tot fins aconseguir una textura de salsa. I ja per acabar, talleu la llengua de vedella cuita a rodanxes i emplateu-la. Cobriu-la amb la salsa.
Anar al contingut