Menuts
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Capafons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Boviscum Mercabarna, Barcelona
INGREDIENTS
- Per als peus de porc:
- 4 peus de porc bullits
- 200 g de farina
- 2 ous
- pa ratllat
- oli
- mantega
- sal Per a la llengua de vedella:
- 1 llengua de vedella cuita
- julivert
- 10 fulles d'alfàbrega
- 4 filets d'anxoves
- 1 all
- tàperes
- sal
- pebre
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 4 cullerades de vinagre
PREPARACIÓ
Per fer els peus de porc gratinats, enfarineu els peus de pors ja cuits, passeu-los per una mica d'ou batut amb sal i passeu-los també pel pa ratllat.
Després, col·loqueu-los en una safata per al forn amb mantega i oli i deixeu-los gratinar al forn durant 5 o 10 minuts. I ja per acabar, emplateu els peus de porc i acompanyeu-los amb una mica de samfaina. Per fer la salsa per a la llengua, poseu en un bol l'alfàbrega, el julivert, l'all, les anxoves, les tàperes, la sal, el pebre, l'oli i una mica de vinagre. Tritureu-ho tot fins aconseguir una textura de salsa. I ja per acabar, talleu la llengua de vedella cuita a rodanxes i emplateu-la. Cobriu-la amb la salsa.
Després, col·loqueu-los en una safata per al forn amb mantega i oli i deixeu-los gratinar al forn durant 5 o 10 minuts. I ja per acabar, emplateu els peus de porc i acompanyeu-los amb una mica de samfaina. Per fer la salsa per a la llengua, poseu en un bol l'alfàbrega, el julivert, l'all, les anxoves, les tàperes, la sal, el pebre, l'oli i una mica de vinagre. Tritureu-ho tot fins aconseguir una textura de salsa. I ja per acabar, talleu la llengua de vedella cuita a rodanxes i emplateu-la. Cobriu-la amb la salsa.