Meló Gàllia. Meló farcit de vigília

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 2 melons Gàl·lia madurs
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd llarg
  • estragó fresc
  • 1 cl de mostassa de fines herbes
  • 100 g de mongetes seques bullides
  • 2 llaunes de calamarsets farcits amb tinta

PREPARACIÓ

1. Feu un barret als melons, tallant-los la part de dalt, i els buideu de llavors i fibres.
2. Després, comenceu a fer el farciment en un bol amb la mostassa, la salsa de soja, la tinta de calamarset i l'estragó picat.
3. A continuació, salteu els daus de pebrot verd i vermell per separat i els afegiu al farciment.
4. Ho rectifiqueu de sal i hi incorporeu els calamarsets tallats rodanxes.
5. Farciu els melons amb tot plegat i llestos!