Meló amb mascarpone

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 meló cantalup madur
  • 150 g de formatge cremós
  • 50 g de llavors de carbassa pelades
  • fulles de sàlvia fresca
  • 150 g de sucre moreno
  • pells del meló

PREPARACIÓ

1. Començarem fent una melmelada amb les pells del meló. Posem un cassó al foc i hi aboquem el sucre i mig got d'aigua. Deixem que cogui fins que es desfaci.
2. Tallem la pell del meló a làmines molt primes i les afegim al cassó. Deixem que coguin fins que n'absorbeixin tot el sucre.
3. Triturem la polpa del meló per aconseguir-ne suc.
4. Barregem en un bol el formatge amb el suc de meló. Ho treballem tot amb el batedor de mà fins que aconseguim una crema uniforme.
5. Piquem les fulles de sàlvia fresca i les afegim a la crema de formatge i meló.
6. Servim la crema en una copa, hi afegim una miqueta més de fulles de sàlvia picades, unes làmines de pell de meló caramel·litzades i unes gotetes del sucre desfet al cassó.