Meló amb maduixes, pebre rosa, coco i Pedro Ximénez

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Alexandre Suñe
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pla, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 meló madur
  • 100 g de maduixes
  • 10 g de pebre rosa
  • 1/2 coco fresc
  • 200 g de Pedro Ximénez
  • 50 g d'aigua
  • 50 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, feu un almívar bullint aigua i sucre en un cassó.
Quan hagi arrencat el bull, infusioneu-hi el pebre rosa i les maduixes tallades a làmines. Deixeu-ho reposar dues hores a la nevera. A continuació, tritureu el meló fins a aconseguir una sopa i deixeu-la refredar 4 hores a la nevera. Tot seguit, feu una reducció de Pedro Ximénez en un cassó. I ja, per acabar, emplateu la sopa de meló, disposeu-hi les maduixes a sobre i decoreu el plat amb una mica de coco ratllat, algunes flors i la reducció de Pedro Ximénez. . . .