Matambre de vedella

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Matambre de vedella
  • 1 peça de matambre
  • sal
  • ají
  • all
  • julivert
  • 5 ous durs
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga bullida

PREPARACIÓ

1. Estenem la peça de matambre i la salem.

2. Posem al damunt bastant ají mòlt.

3. A continuació hi afegim el julivert picat.

4. Posem els ous sencers a sobre de la peça, per la banda on és el cuiner.

5. Tallem el pebrot verd i vermell a tiretes, i les anem posant a sobre de la peça de carn.

6. Tallem la pastanaga de la mateixa manera i la fem bullir perquè quedi més tova. Ara ja la hi podem afegir, com hem fet abans amb el pebrot.

7. Ja ho podem enrotllar tot plegat com si fos un caneló; ajuntem les puntes i ho cosim.

8. Ho fem bullir una hora, aproximadament, en aigua amb una miqueta de sal.

9. Un cop el tinguem, el prensem per treure-li tota l'aigua i el deixem refredar. El servim com a entrant tallat a rodanxes ben finetes.