Mandonguilles amb sípia
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Mandonguilles amb sípia
- 200 mandonguilles
- 1 capsa de sípia
- Per al sofregit
- ceba
- tomàquet natural
- pèsols
- farina
- Per a la picada
- julivert
- estragó
- anís dolç
- pa fregit
- fruita seca
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar el plat sofregint dos quilos de ceba. Després hi aboquem el tomàquet natural. Tot ben barrejat, ho han deixat fer fins que el tomàquet ha deixat anar tota l'aigua.
2.Passem les mandonguilles per la farina i les fregim, d'una en una. Després les reservem en una plata, al damunt de paper absorbent.
3.Mentrestant, tallem a daus la sípia i esperem que redueixi el sofregit. És ara quan hi aboquem tota la sípia tallada.
4.Ho tapem i ens esperem entre 30 i 35 minuts.
5.Preparem la picada. Posem pa en una gerra amb aigua, les avellanes i ametlles, i un rajolí d'anís. I ho triturem tot. Ja tenim llesta la picada.
6.Quan la sípia sigui cuita, hi aboquem les mandonguilles, una mica de picada i, al final, els pèsols.
2.Passem les mandonguilles per la farina i les fregim, d'una en una. Després les reservem en una plata, al damunt de paper absorbent.
3.Mentrestant, tallem a daus la sípia i esperem que redueixi el sofregit. És ara quan hi aboquem tota la sípia tallada.
4.Ho tapem i ens esperem entre 30 i 35 minuts.
5.Preparem la picada. Posem pa en una gerra amb aigua, les avellanes i ametlles, i un rajolí d'anís. I ho triturem tot. Ja tenim llesta la picada.
6.Quan la sípia sigui cuita, hi aboquem les mandonguilles, una mica de picada i, al final, els pèsols.