Locro (Locro) - Argentina
- Programa: Karakia
- Cuina: Juan Carlos Vega i Ramon Vidal, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de mongeta blanca
- 600 g de blat de moro blanc
- pit de vedella
- pit de xai
- cua de bou
- cansalada
- pebre vermell picant
- ají mòlt
- comí
- ceba tendra
- carbassa
- aigua
PREPARACIÓ
En una olla amb força aigua, feu-hi coure els ingredients següents (en fred): el blat de moro, les mongetes, el pit de vedella i de xai, la cansalada i la cua de bou.
Deixeu que cogui un parell d'hores i després retireu-ne la carn per destriar-la.
Afegiu a l'olla la carbassa a trossos i condimenteu-ho amb comí mòlt.
Prepareu un sofregit de pebre vermell i ají mòlt i incorporeu-lo a l'olla, juntament amb la carn ja destriada.
Remeneu-ho una mica i ja tindreu llest un dels plats més típics de l'hivern argentí.
Deixeu que cogui un parell d'hores i després retireu-ne la carn per destriar-la.
Afegiu a l'olla la carbassa a trossos i condimenteu-ho amb comí mòlt.
Prepareu un sofregit de pebre vermell i ají mòlt i incorporeu-lo a l'olla, juntament amb la carn ja destriada.
Remeneu-ho una mica i ja tindreu llest un dels plats més típics de l'hivern argentí.