Lluç amb l'all cremat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 4 lloms de lluç
  • oli d'oliva
  • Per arrebossar:
  • 300 g de pa torrat
  • 1 all
  • 50 g de julivert
  • 2 clares d'ou
  • Per a la picada:
  • 50 g de farina
  • julivert
  • all
  • aigua

PREPARACIÓ

Per fer l'arrebossat, poseu en un recipient el pa torrat, els alls, el julivert picat i tritureu-ho.
A continuació, banyeu els lloms de lluç amb clara batuda, passeu-los per l'arrebossat i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Per fer la salsa, poseu la sal, l'all, el julivert, la farina i l'aigua al morter i tritureu-ho. Després, incorporeu la picada en una cassola amb oli ben calent i afegiu-hi una mica d'aigua. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi el lluç arrebossat a sobre. Decoreu-ho amb una mica de cerfull.