Lloms de moll amb puré de moniato

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Lloms de moll amb puré de moniato
  • 7 lloms de moll
  • 2 moniatos al caliu (de castanyera)
  • germinacions de mostassa

PREPARACIÓ

1. Pelem el moniato i el piquem amb un ganivet, el posem en un vas i el triturem amb la batedora elèctrica. Nosaltres l'alleugerim amb una mica de brou de cocció que tenim, però també hi podeu afegir una mica de mostassa.

2. Marquem els lloms dels molls a la planxa.

3. Ja podem muntar el plat: posem una mica de puré de moniato del que hem preparat (una cullerada aixafada) com a suport dels lloms.

4. Hi afegim unes germinacions de mostassa a sobre, una mica de sal i ja estarà!