Llagostins amb espaguetis cruixents
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Baixas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El balancí, Sant Joan Despí
INGREDIENTS
- 100 g d'alls tendres
- 25 g de mantega
- 200 g de nata líquida
- sal i pebre
- 12 cues de llagostins
- 12 espaguetis
- espaguetis grecs
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per preparar la salsa, poseu la mantega en un cassó i afegiu-hi els alls tendres que prèviament haureu trinxat.
Els alls s'han de coure una mica, però eviteu que agafin color. Després afegiu-hi la nata líquida, el pebre, la sal, i deixeu-ho reduir durant 4 minuts. Seguidament, tritureu la salsa i passeu-la pel colador xinès. Mentrestant, partiu per la meitat els espaguetis i poseu-los en una paella amb una mica d'oli. Deixeu-los coure fins que quedin ben rossos. Després, peleu els llagostins i emboliqueu-los amb espaguetis grecs. I travesseu-los amb els espaguetis que teníeu a la paella. Tot seguit, fregiu els llagostins fins que quedin ben cruixents. Finalment, ja podeu emplatar-ho. Serviu la salsa a part.
Els alls s'han de coure una mica, però eviteu que agafin color. Després afegiu-hi la nata líquida, el pebre, la sal, i deixeu-ho reduir durant 4 minuts. Seguidament, tritureu la salsa i passeu-la pel colador xinès. Mentrestant, partiu per la meitat els espaguetis i poseu-los en una paella amb una mica d'oli. Deixeu-los coure fins que quedin ben rossos. Després, peleu els llagostins i emboliqueu-los amb espaguetis grecs. I travesseu-los amb els espaguetis que teníeu a la paella. Tot seguit, fregiu els llagostins fins que quedin ben cruixents. Finalment, ja podeu emplatar-ho. Serviu la salsa a part.