Llagostins al curri amb verduretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Castillo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella
INGREDIENTS
- 800 g de llagostins
- 2 escalunyes
- 1 copa de brandi
- 1 cullerada sopera de curri de Madràs
- 2 nous de mantega
- 1/2 l de crema de llet
- 1 porro
- 1 ceba tendra
- 4 fulles d'espinacs
- sal, oli i farina
- pebre negre
PREPARACIÓ
Comenceu salant les verdures perquè deixin anar tota l'aigua.
Poseu la mantega en una paella amb l'escalunya tallada ben petita. Deixeu-la daurar. Incorporeu-hi les cloves dels llagostins i quan estiguin ben daurades, flamegeu-les amb brandi. Afegiu-hi una cullerada de curri. Remeneu-ho i tireu-hi la crema de llet. Deixeu-ho bullir uns 4 minuts. Saleu-ho. Passeu-ho tot pel colador xinès.
A continuació, enfarineu i fregiu el porro i les verdures. Salpebreu els llagostins i fregiu-los a la paellla durant 3 minuts.
Finalment, munteu el plat amb els llagostins, les verdures i la salsa ben calenta.
Poseu la mantega en una paella amb l'escalunya tallada ben petita. Deixeu-la daurar. Incorporeu-hi les cloves dels llagostins i quan estiguin ben daurades, flamegeu-les amb brandi. Afegiu-hi una cullerada de curri. Remeneu-ho i tireu-hi la crema de llet. Deixeu-ho bullir uns 4 minuts. Saleu-ho. Passeu-ho tot pel colador xinès.
A continuació, enfarineu i fregiu el porro i les verdures. Salpebreu els llagostins i fregiu-los a la paellla durant 3 minuts.
Finalment, munteu el plat amb els llagostins, les verdures i la salsa ben calenta.