Llagosta al forn amb oli de tòfones negres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 llagostes vermelles d'1 kg
- 1/2 l d'oli d'oliva de 0'4
- 100 g de tòfona
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per a començar el plat, i un cop tingueu la llagosta partida per la meitat, saleu-la una mica i poseu-la a la cassola amb una mica d'oli per enrossir-la banda i banda.
Un cop rossa poseu-la al forn amb la mateixa cassola a 200º durant 10 minuts. La feina de la sala consisteix a separar-la de la closca amb molta cura que no es trenqui i a amanir-la amb l'oli de tòfona. Per a fer aquest oli, poseu oli de màxima qualitat en un recipient o en un setrill i una tòfona dins. Presenteu la llagosta amb una guarnició de verdures naturals al costat.
Un cop rossa poseu-la al forn amb la mateixa cassola a 200º durant 10 minuts. La feina de la sala consisteix a separar-la de la closca amb molta cura que no es trenqui i a amanir-la amb l'oli de tòfona. Per a fer aquest oli, poseu oli de màxima qualitat en un recipient o en un setrill i una tòfona dins. Presenteu la llagosta amb una guarnició de verdures naturals al costat.