Khachapuri (Pasta de full amb formatge) - Armènia
- Programa: Karakia
- Cuina: Ala Bagdasaryan, Bellaterra
INGREDIENTS
- pasta de full
- formatge cremós
- formatge
- ous (opcional)
- sal
PREPARACIÓ
Barregeu els formatges i, si ho voleu, podeu batre-hi un o dos ous (depèn de la quantitat que en prepareu). Saleu-ho al vostre gust.
Esteneu la pasta de full ja preparada i aplaneu-la amb el corró. Talleu-la en porcions quadrades i doblegueu-ne les puntes cap a l'interior, formant un petit contenidor en què posareu una cullerada de la barreja de formatges.
Enforneu-ho fins que sigui daurat i ja estarà llest per portar a taula.
Podeu substituir el formatge cremós per crema de llet o combinar els tipus de formatges que més us agradin.
Esteneu la pasta de full ja preparada i aplaneu-la amb el corró. Talleu-la en porcions quadrades i doblegueu-ne les puntes cap a l'interior, formant un petit contenidor en què posareu una cullerada de la barreja de formatges.
Enforneu-ho fins que sigui daurat i ja estarà llest per portar a taula.
Podeu substituir el formatge cremós per crema de llet o combinar els tipus de formatges que més us agradin.