Iishpua (Sopa de tripa) - Estats Units

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Kendall Old Elk, Tarragona

INGREDIENTS

  • 1 kg de tripa de vedella
  • 2 costelles de vedella a talls
  • hominy (blat de moro de gra gros)
  • ceba
  • bitxo
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Deixeu el blat de moro en remull tota la nit. L'endemà, escorregueu-lo i aboqueu-lo en una olla de pressió amb força aigua. Incorporeu-hi la tripa tallada a quadrats no gaire grossos i les costelles. Tapeu l'olla de pressió sense tancar-la del tot i deixeu que arrenqui el bull. Aleshores, amb l'ajut d'una escumadora, retireu-ne el greix i les impureses que s'hagin format. Afegiu-hi una ceba tallada, un parell de bitxos, sal i pebre negre al vostre gust. Torneu a tapar l'olla ¿aquest cop tancada amb força¿ i deixeu que tot plegat cogui entre 45 minuts i una hora.