Iishpua (Sopa de tripa) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Kendall Old Elk, Tarragona
INGREDIENTS
- 1 kg de tripa de vedella
- 2 costelles de vedella a talls
- hominy(blat de moro de gra gros)
- ceba
- bitxo
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Deixeu el blat de moro en remull tota la nit. L'endemà, escorregueu-lo i aboqueu-lo en una olla de pressió amb força aigua. Incorporeu-hi la tripa tallada a quadrats no gaire grossos i les costelles. Tapeu l'olla de pressió sense tancar-la del tot i deixeu que arrenqui el bull. Aleshores, amb l'ajut d'una escumadora, retireu-ne el greix i les impureses que s'hagin format. Afegiu-hi una ceba tallada, un parell de bitxos, sal i pebre negre al vostre gust. Torneu a tapar l'olla ¿aquest cop tancada amb força¿ i deixeu que tot plegat cogui entre 45 minuts i una hora.